Globaltech drivs av Intelligent Brands AB, som bland annat står bakom smarthomebutiken.se och Swibe.

Intelligent Brands AB är en avknoppning som säljbolag från LTP Säkerhetsteknik AB. LTP är ett ledande säkerhetsföretag med starkt teknikfokus. LTP blev snabbt och naturligt vår första kund och det är utifrån LTP’s behov som Globaltech byggt sin produktportfölj.

Vi vill erbjuda allt det som vi själva tycker saknas på marknaden idag och lite till. Vi erbjuder både egna varumärken så som Swibe & Lockifi (kommer snart). Men även produkter från specialisttillverkare så som Pulsar och Tosibox.

 

Specialprodukter

Inte nog med att vi själva tagit in specialtillverkade produkter som vi tyckt saknats på marknaden. Vi kan även erbjuda dig som företagskund möjligheten att dels välja vad vi ska ha i sortimentet, men du kan även få unikt tillverkade produkter och/eller få produkter med din logotyp tryckt över produkten.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Mathias Degrander
Expertis: Kameraövervakning

Mathias har grundat Globaltech och har en bred kunskap kring kameraövervakning mot såväl privatpersoner som företag och industri.

David holmsten

David Holmsten
Expertis: Inbrottslarm/passersystem

David bland annat VD på LTP Säkerhetsteknik och har en oöverträfflig spetskompetens inom inbrottslarm, passersystem & hostingtjänster.

Stefan Blomberg
Expertis: Brandlarmssystem

Stefan har många års erfarenhet av brandskyddsteknik och vet precis vilka produkter som krävs för att en brandlarmsanläggning ska möta de krav som ställs.

Vi önskar er varmt välkomna till Globaltech!